Om oss

Nordiceye arbetar efter ledstjärnan - enkelt att använda - vi ska helt enkelt göra vardagen lite enklare för personer med synnedsättning.

Nordiceye ska tillhandahålla världens bästa synhjälpmedel - så enkelt är det. Våra egen utvecklade varumärken Tempus, Contrast, Solo och Contrast Skol Split borgar för hög kvalitet och är alla utvecklade med  användaren i fokus. 

All utveckling, tillverkning och service sker vid vårt huvudkontor i småländska Växjö. Utveckling av nya produkter sker i samarbete med användare och professionell personal på Sveriges syncentraler   

Vi kompletterar sedan vårt sortiment av egna produkter med noga utvalda varumärken inom synsektorn som vi representerar för den svenska marknaden. Allt från läskameror, optik och braille till belysning och ergonomi produkter.

Vi har sedan 1996 strävat för att göra vardagen lite enklare för personer med synnedsättning och vi är stolta över att våra svensk tillverkade produkter idag säljs över stora delar i världen genom dotterbolag till Nordiceye och återförsäljare.

 

1
2
3